úterý 23. července 2013

ČOČKOVÁ POLÉVKA S KYSELOU OKURKOU




Ingredience:
Cocka (pul pytliku), 2 mrkve, 1 petrzel, 3 cibule, petrzelka, sojova smetana, sojaneza, suseny cesnek, kmin, pepr, sul ( nejlepe cerna), majoranka, zeleninovy bujon, bobkovy list, muskatovy orisek, nekolik kyselych okurek, olej, hladka mouka

Postup:

Predem si nalozte proplachnutou cocku aspon na hodinku do vody, nejlepe vsak na noc. Na oleji osmahnete na jemno nakrajene cibule, nastrouhanou mrkev a petrzel. Zalijte vodou a pridejte cocku, sul, koreni a zeleninovy bujon. Na panvicce na sucho oprazte nekolik lzic mouky do zezlatnuti. Az cocka zmekne zahustete touto zapraskou polevku a provarte do zhoustnuti jeste i s nasekanou petrzelkou. Odstavte, pridejte sojovou smetanu a na kousicky nakrajene kysele okurky. Zdobte sojanezou.

Dobrou chut 

Žádné komentáře:

Okomentovat