úterý 23. července 2013

KRÉMOVÁ CIBULAČKA


Ingredience:

4 cibule, 3 rohliky, zeleninovy bujon bez glutamatu, sojaneza (Vega vital), sojova smetana, majoranka, suseny cesnek, spetka drceneho kminu, sul, pepr, muskatovy orisek, petrzelka, jarni cibulka na ozdobeni
Postup:
Pokrajenou cibuli dejte smazit do horkeho oleje, po chvili prisypte majoranku a spetku kminu. Pote zalijte vodou, pridejte zeleninovy bujon,koreni a povarte. Do polevky nalamejte rohliky a petrzelku a jeste chvili varte. Az rohliky zmeknou odstavte hrnec z plotny a vse rozmixujte. Pridejte asi pul kalisku sojanezy a pul flasticky sojove smetany. Dochutte, ozdobte jarni cibulkou a muzete podavat.
Dobrou chut 


Žádné komentáře:

Okomentovat