úterý 23. července 2013

SOJOVÉ ŘÍZEČKY SE SLADKOKYSELOU OMÁČKOU



Ingredience na rizecky:
Sojove platky, zeleninovy bujon, kukuricny skrob, strouhanka, olej
Ingredience na omacku:
Merunkova detska presnidavka, 3 lzice oleje, sul, pepr, lzicka suseneho cesneku, 5 lzicek suseneho zazvoru, pul lzicky kari a cervene papriky, lzice kukuricneho skrobu

Postup u rizecku:
Susene rizecky dejte asi na hodinu a pul varit do vody s bujonem dokud nezmeknou. Pote omocte v kukuricnem skrobu rozmichanf v trosce vody, obalte ve strouhance a osmazte.
Postup u omacky:
Vsechny ingedience krome skrobu smichejte a vychutte, pote v kastrulku povarte i se skrobem. Nechte vychladit a muzete podavat.
Dobrou chut 


Žádné komentáře:

Okomentovat