úterý 23. července 2013

VEGANSKÝ GULÁŠ


Ingredience:

Uzene tofu (Sunfood), 250g zampionu, 4 cibule, rostlinna smetana, zeleninovy bujon bez glutamatu, pepr, sul, suseny cesnek, drceny kmin, majoranka, lzicka cukru, sladka paprika (koreni), olej
Postup:
Tofu nakrajejte na male kosticky, cibulku na jemno, zampiony na platky a vse dejte smazit do rozpaleneho oleje. Smazte s kminem asi deset minut,dokud se vse nezcvrkne asi o polovinu. Prilijte vodu a pridejte bujon,vsechno koreni (majoranky,cesneku a papriky od kazdeho asi pul pytlicku),cukr,sul a na kosticky nakrajene brambory. Varte dokud brambory nezmeknou. Pote cast brambor i s vodou odeberte, rozmixujte a vzniklou kasi vratte zpet a promichejte. Odstavte z plotny a vmichejte rostlinnou smetanu.
Dobrou chut 


Žádné komentáře:

Okomentovat